Καλησπερα σε ολους!
Εχω ενα μπιγκλ.Ειναι θυληκια και σε ηλικια ειναι 10 μηνων
Την πηραμε μολις 3 μηνων.ΗΤαν τοσο χαριτωμενο κ μικρο που κοιμομουν μαζι της συνεχεια και την σκεπαζα και της εβαζα και μαξιλαρι κιολας....
Δυστυχως ομως εχει καταντησει ΑΝΥΠΟΦΟΡΗ η κατασταση μεσα στο σπιτι.
Δεν με ακουει.Πρεπει να ουρλιαζω κυριολεκτικα για να σταματησει να κανει κατι που δεν πρεπει και αυτο κραταει για λιγο γιατι μετα κανει παλι
το δικο της.
Εχω ενα μωρακι 7 μηνων και καταλαβαινετε οτι αυτη η ανυπακοη που εχει με κανει να φωναζω και μπροστα στο παιδι πραγμα που ΠΡΕΠΕΙ να σταματησει.
Τα βραδια βεβαια ανεβενει και κοιματε μαζι μου και ξερω φταιω εγω για αυτο.
Της εχω παρει πολλα κρεβατια (τα πιο πολλα τα εφαγε) αλλα δεν υπαρχει περιπτωση οταν σβησει το φως να μην ερθει.
Τον αντρα μου τον φοβαται και οταν ειναι σπιτι τα πραγματα ειναι καπως ελεγχομενα(καπως) ολη μερα ομως που λειπει γινετε χαμος
Ανεβενει πανω στον καναπε και γεμιζει ΤΡΙΧΕΣ.Τα ρουχα μας ειναι μονιμως με τις τριχες....
Δεν ξερω τι να κανω.(ο καναπες ειναι και το μερος που κοιμομαστε, και μαλλον δεν μπορει να καταλαβει οτι το βραδυ μπορει να ερχετε κ την ημερα οχι.)
Εχει φαει τοσα πραγματα.Μεχρι και το φαγητο των ψαριων. ταμπλετε για τα φυτα του ενυδρειο.φελιζολ μαζι με ξυλο.Απο πλαστικα πραγματα αλλο τιποτα!
Παπουτσια , ΟΛΕΣ τις πιπιλες του παιδιου , μπιμπερο , ΠΑΝΕΣ βρωμικες μεσα απο τα σκουπιδια....Φυσικα δεν μενει μονη της αν λειψουμε γιατι 3 φορες που την αφησαμε το σπιτι ηταν λες κ μας ειχαν μπει κλεφτες χωρις υπερβολη.
Συνεχεια ανεβενει με τα ποδια της στο παγκο της κουζινας.Αν μυρισει φαγητο δεν ησυχαζει.Θελει να τρωει συνεχεια και κανει τσισα στο χαλι που μολις μου το καθαρισαν και εστρωσα
Την αγαπαω πολυ αλλα δινω ακομα μια τελευταια ευκαιρια πριν την χαρισω.Αν μπορειτε να με βοηθησετε θα κανατε ,μεγαλο καλο σε μενα αλλα κ στο σκυλακι.
Οποια συμβουλη εχετε εδω ειμαι!
ευχαριστω πολυ.

ελπίζω να σε βοήθησα